1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie
 1. Deka Tuin folder Trending

  Nog 3 dagen geldig

  Geldig van 7 jan. t/m 20 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Deka Tuin aanbiedingen in deze folder

  Deze Deka Tuin folder vol met aanbiedingen is nog 3 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Deka Tuin en bespaar op aankopen bij Deka Tuin.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

DekaTuin is het tuincentrum dat verbonden is aan de supermarkt formule DekaMarkt. DekaTuin heeft op dit moment twee grote tuincentra in Noord-Holland. Onze eerste vestiging is in maar 2008 in Heiloo geopend. In maart 2010 is daar onze tweede vestiging aan toegevoegd in Haarlem. Wellicht dat er binnenkort meerdere vestigingen openen.

Bij DekaTuin vindt u alles wat u van een tuincentrum mag verwachten. Zo kunt u terecht voor onder andere: verse bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, dierenbenodigdheden (voor o.a. hond, kat, knaagdieren, vis, vogel) tuinmeubelen, sfeer- en seizoenartikelen en potterie.

De formule DekaTuin
Net als bij de supermarktformule DekaMarkt wordt er bij DekaTuin getracht hoge kwaliteit te leveren voor een lage prijs. Zo betaalt u nooit teveel en zult u veel plezier beleven aan uw aankopen. Zo zijn alle bekende A-merken bij DekaTuin scherp geprijsd. Bijvoorbeeld kaarsen van Bolsius, gereedschap van Gardena, grasmaaiers van John Deere en hondenvoer van Eukanuba. Onze deskundige medewerkers in Haarlem en Heiloo verwelkomen u graag!

cookies

Ook wij gebruiken cookies Ok

Gratis registreren

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen


of Aanmelden met e-mailadres Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of