Folders van De Berckelaer Wonen en Slapen

Laatste folderupdate: 24-10-21

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Berckelaer Wonen en Slapen folder online staat?
Al 43.483 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

De Berckelaer Wonen en Slapen folder en aanbiedingen

De Berckelaer Wonen en Slapen folder is gevuld met verschillende De Berckelaer aanbiedingen. De folders vind je gemakkelijk online, evenals het brede assortiment aan meubilair en de vele andere producten. Natuurlijk vind je de acties niet enkel in in de online folders, ook op de webshop is geregeld sale en is er een groot deel van de catalogus geregeld in de De Berckelaer Wonen en Slapen aanbieding.


Wat voor producten kun je kopen bij De Berckelaer Wonen en Slapen?

De Berckelaer Wonen en Slapen heeft een groot aanbod aan meubilair voor zowel woonkamer, keuken als slaapkamer, hiernaast kun je er ook terecht voor inspiratie en accessoires. De Berckelaer biedt grote merken aan als Forbo, Quickstep en Vadain voor de mooiste tijdloze designs en beste kwaliteit. Hoewel producten online bestellen op de webshop helaas niet mogelijk is kun je op de webshop wel terecht voor gratis interieuradvies en kun je hier ook de online folders, acties met hoge korting en sale vinden waar je de prachtige producten voor de laagste prijs kunt kopen.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Hoewel de De Berckelaer Wonen en Slapen niet meerdere winkels heeft is de winkel die ze hebben ruim 4000m2 groot en gevuld met de prachtige banken, tafels en bedden van De Berckelaer. Ook in de winkel vind je natuurlijk de sale en aanbiedingen. Parkeren bij De Berckelaer? Geen probleem, voor de winkel zijn verschillende gratis parkeerplekken. Bezoek de De Berckelaer winkel voor het ruime assortiment en krijg advies op maat en wie weet vind je net die prachtige stoel in de actie. Iedere eerste zondag van de maand is er koopzondag en is de winkel geopend van 12.00 - 17.00 uur, buiten de koopzondagen om is de winkel zes dagen in de week geopend. Uitgebreide informatie over het De Berckelaer Wonen en Slapen assortiment, aanbiedingen en de openingstijden vind je op de website: https://www.berckelaer.nl/