5 Coolblue Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Coolblue filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 5 Coolblue filialen in Nederland.

5 Steden

Populaire steden met een Coolblue filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Coolblue adressen en openingsuren

Bekijk alle Coolblue adressen en de bijbehorende openingsuren van Coolblue in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Coolblue bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Coolblue folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Coolblue in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Coolblue website.

Veelgestelde vragen over Coolblue

Is er een Coolblue winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Coolblue én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Coolblue winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Coolblue in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Coolblue winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Coolblue winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Coolblue in Rotterdam nu open?

De Coolblue winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Coolblue in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw Coolblue winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Coolblue Rotterdam zijn: Ea sports fc 24 pc duo pack, Philips 55oled808 - ambilight (2023) + soundbar + hdmi kabel en Lenovo legion t5 26ara8 90uy006mmh.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Coolblue in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Coolblue in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Coolblue winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Coolblue in Rotterdam?

Coolblue heeft zulke interessante aanbiedingen Ea sports fc 24 pc duo pack, Philips 55oled808 - ambilight (2023) + soundbar + hdmi kabel en Lenovo legion t5 26ara8 90uy006mmh, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Coolblue in Rotterdam. Helaas zit een Coolblue winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Coolblue gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Coolblue tijdens koopzondag?

De openingstijden van Coolblue in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Coolblue winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Coolblue op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Coolblue geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Coolblue afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Coolblue voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Coolblue in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Coolblue natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Coolblue en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Coolblue of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw