Black Friday folders van Coolblue

Laatste folderupdate : 09-05-2022

Coolblue folder

Geldig: 9 mei tot en met 19 mei

Deze Coolblue folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Coolblue en bespaar op je aankopen bij Coolblue.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Coolblue folder online staat?
Al 39.283 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Coolblue folder online staat?
Al 25.627 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday bij Coolblue

Ook dit jaar doet Coolblue weer mee met Black Friday. Vanaf de laatste vrijdag, Black Friday t/m maandag, Cyber Monday biedt men in de webshop en ook in alle 9 winkels speciale deals en acties aan, die u zeker niet mag missen. Zo geeft men op deze dagen flinke kortingen op wasmachines, laptops, smartphones, tablets, games, espressomachines en stofzuigers van veel bekende merken, zoals Miele, Samsung, Bosch, Apple en Philips uit het uitgebreide Coolblue assortiment. En omdat u juist in deze tijd op zoek bent naar cadeaus voor Sinterklaas of Kerst, komen deze spectaculaire aanbiedingen en kortingen zeker goed van pas.

 

De Black Friday Coolblue folder en aanbiedingen

Speciaal voor deze gelegenheid geeft Coolblue in deze periode een Black Friday folder uit met een groot aantal extra aantrekkelijke Black Friday aanbiedingen en acties, die wij vermelden op onze site. Zo kunt u thuis of op kantoor uw keuze maken en profiteren van alle kortingen, die zij aanbieden.

 

Online bestellen op Black Friday

Ook hoeft u in deze drukke periode niet naar de winkel te gaan, maar kunt u uw bestellingen gemakkelijk thuis doen in de Coolblue webshop, die 24/7 is voor u is geopend. Zo krijgt u al dit voordeel ook nog eens gratis thuisbezorgd en indien nodig aangesloten en direct klaar voor gebruik. “Coolblue alles voor een glimlach.”