Folders van Coolblue in Rotterdam

1 Filialen

Coolblue aanbiedingen

Geldig: 18 Mar tot en met 2 Apr

Deze Coolblue aanbiedingen met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Coolblue en bespaar op je aankopen bij Coolblue.

Coolblue aanbiedingen

Geldig: 1 Jan tot en met 31 Mar

Deze Coolblue aanbiedingen met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Coolblue en bespaar op je aankopen bij Coolblue.

Coolblue filialen in Rotterdam

Coolblue folders
Coolblue Oostplein 97 3011KW Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Coolblue adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Coolblue adressen en de bijbehorende openingstijden van Coolblue in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Coolblue bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Coolblue folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Coolblue in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Coolblue website.

Veelgestelde vragen over Coolblue

Is er een Coolblue winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Coolblue én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Coolblue winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Coolblue in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Coolblue winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Coolblue winkel voor de juiste informatie.

Is de Coolblue in Rotterdam nu open?

De Coolblue winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Coolblue in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Coolblue aanbiedingen met 18-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Coolblue winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Coolblue Rotterdam zijn: Kitchenaid 5kes6503eca appelrood, Optoma gt1070xe en Philips hue econic muurlamp white and color zwart modern 3-pack.

Wat zijn de openingstijden van Coolblue in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Coolblue in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Coolblue winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Coolblue in Rotterdam?

Coolblue heeft zulke interessante aanbiedingen Kitchenaid 5kes6503eca appelrood, Optoma gt1070xe en Philips hue econic muurlamp white and color zwart modern 3-pack, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Coolblue in Rotterdam. Helaas zit een Coolblue winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Coolblue gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

Wat zijn de openingstijden van Coolblue tijdens koopzondag?

De openingstijden van Coolblue in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Coolblue winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Coolblue op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Coolblue geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Coolblue afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Coolblue voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Coolblue in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Coolblue natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Coolblue en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Coolblue of bekijk de actuele Coolblue aanbiedingen die geldig is van 18-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...