Folders van Chocolate Company

Laatste folderupdate: 15-10-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Chocolate Company folder online staat?
Al 32.386 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Chocolate Company

Openingstijden, folders en aanbiedingen van Chocolate Company winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Chocolate Company folder en aanbiedingen

Genieten van de lekkerste en goedkoopste chocoladeproducten doe je met veel korting bij Chocolate Company. De beste Chocolate Company aanbiedingen kun je gemakkelijk in de actie folder bekijken. De winkel werd opgericht in 2004 en heeft sindsdien een ontzettend uitgebreide catalogus met de lekkerste smaken gemaakt met de beste cacao bonen. Chocolate Company hecht veel waarde aan het milieu en de omstandigheden waarin de chocolade producten gemaakt worden en investeert daarom in eerlijke en heerlijke chocola voor de laagste prijs.


Wat voor producten kun je kopen bij Chocolate Company?

Het brede Chocolate Company assortiment bestaat uit verschillende chocolade producten als de hotchocspoons voor heerlijke chocolademelk die je in tientallen verschillende smaken kunt kopen. Ook biedt Chocolate Company die lekkerste en goedkoopste bonbons en chocbars aan die je ook met veel korting in de aanbieding kunt vinden. De chocolade is gemaakt van premium chocolade van perfect gefermenteerde cacaobonen voor de beste kwaliteit. Ook biedt Chocolade Company heerlijke koffie aan die net als de chocolade producten duurzaam geproduceerd is. Ook kun je bij Chocolade Company diverse geschenken voor feestdagen als Pasen, Kerst en Sinterklaas kopen die je dan ook geregeld in de uitverkoop koopt.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

De verschillende acties uit de folders kun je in één van de Chocolate Company winkels kopen en proeven. Zo zijn de Chocolate Company locaties niet zomaar winkels maar cafés waar jij een heerlijke koffie kunt drinken en de chocola kunt proeven. Er zijn verschillende cafés in onder andere Hilversum, Arnhem en Deventer waar jij ook heerlijk kunt lunchen en de verschillende aanbiedingen kunt kopen. Ook kun je gemakkelijk online bestellen op de Chocolate Company webshop waar je ook de verschillende producten in de aanbieding kunt kopen. Bestellingen boven 35,- worden volledig kosteloos bij je thuisbezorgd. Uitgebreide informatie over de Chocolate Company folders, de uitverkoop en de openingstijden vind je op de website: https://www.chocolatecompany.nl/nl/