Bekijk de Bretz folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Jouw Bretz winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Bretz en betaal nooit meer teveel. Bretz heeft in Nederland 7 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Blokker kerstverlichting multicolor 40led - 4,4 meter, Sundaze 8-pin oplaadkabel 1 meter zwart en Landelijke ronde plafondlamp roestkleur 42cm - quinta wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Bretz nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Aldeboarn, Alkmaar of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Bretz.

Als je in de Bretz folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Leen Bakker, Blokker of Xenos. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Bretz soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Bretz website.

Veelgestelde vragen over Bretz

Is er een Bretz winkel in Hoevelaken?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Bretz én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Bretz winkel in Hoevelaken of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Bretz in Hoevelaken voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Hoevelaken en de dichtstbijzijnde Bretz winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Bretz winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Bretz in Hoevelaken nu open?

De Bretz winkel in Hoevelaken heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Hoevelaken filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Bretz in Hoevelaken?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw Bretz winkel in Hoevelaken. De beste aanbiedingen in Bretz Hoevelaken zijn: Blokker kerstverlichting multicolor 40led - 4,4 meter, Sundaze 8-pin oplaadkabel 1 meter zwart en Landelijke ronde plafondlamp roestkleur 42cm - quinta.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bretz in Hoevelaken?

De huidige openingstijden van Bretz in Hoevelaken vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Bretz winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Bretz in Hoevelaken?

Bretz heeft zulke interessante aanbiedingen Blokker kerstverlichting multicolor 40led - 4,4 meter, Sundaze 8-pin oplaadkabel 1 meter zwart en Landelijke ronde plafondlamp roestkleur 42cm - quinta, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Bretz in Hoevelaken. Helaas zit een Bretz winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Hoevelaken.


Mocht er geen Bretz gevestigd zijn in Hoevelaken, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Wonen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bretz tijdens koopzondag?

De openingstijden van Bretz in Hoevelaken zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Bretz winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bretz op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Bretz geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Bretz afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Bretz voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Bretz in Hoevelaken?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Bretz natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Bretz en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Bretz of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Bretz acties

🛍️ Bretz folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 26-03-2022
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw