BoMonT filialen in Middelburg

BoMonT folders
BoMonT Markt 73 4331LL Middelburg
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

BoMonT adressen en openingstijden in Middelburg

Je vindt hier alle BoMonT adressen en de bijbehorende openingstijden van BoMonT in Middelburg. Hierdoor weet je altijd of de BoMonT bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Middelburg en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste BoMonT folder in Middelburg en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de BoMonT in Middelburg of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de BoMonT website.

Veelgestelde vragen over BoMonT

Is er een BoMonT winkel in Middelburg?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van BoMonT én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een BoMonT winkel in Middelburg of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van BoMonT in Middelburg voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Middelburg en de dichtstbijzijnde BoMonT winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw BoMonT winkel voor de juiste informatie.

Is de BoMonT in Middelburg nu open?

De BoMonT winkel in Middelburg heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Middelburg filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de BoMonT in Middelburg?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw BoMonT winkel in Middelburg. De beste aanbiedingen in BoMonT Middelburg zijn: Scotch & soda off white, Scotch & soda zwart en Scotch & soda off white.

Wat zijn de openingstijden van BoMonT in Middelburg?

De huidige openingstijden van BoMonT in Middelburg vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw BoMonT winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van BoMonT in Middelburg?

BoMonT heeft zulke interessante aanbiedingen Scotch & soda off white, Scotch & soda zwart en Scotch & soda off white, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij BoMonT in Middelburg. Helaas zit een BoMonT winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Middelburg.


Mocht er geen BoMonT gevestigd zijn in Middelburg, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van BoMonT tijdens koopzondag?

De openingstijden van BoMonT in Middelburg zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een BoMonT winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van BoMonT op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is BoMonT geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van BoMonT afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van BoMonT voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt BoMonT in Middelburg?

Het liefst ontvang jij je bestelling van BoMonT natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij BoMonT en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van BoMonT of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...