Black Friday folders van Blokker

Laatste folderupdate : 15-08-2022

Blokker folder

Geldig: 15 aug. tot en met 21 aug.
Trending

Deze Blokker folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Blokker folder online staat?
Al 51.670 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Blokker folder online staat?
Al 37.472 mensen gingen je voor

Black Friday bij Blokker

Blokker, de winkel die we allemaal kennen en de beste huishoudproducten verkoopt. Deze producten zijn ook in de uit Amerika overgewaaide Black Friday sale en het hierop aansluitende Cyber Monday. Mooie aanbiedingen met ontzettend hoge kortingen zijn te vinden tijdens deze sale die van start gaat op de laatste vrijdag van November. Voor de laagste prijs koop jij een nieuwe stofzuiger. Buiten de gewone folders biedt Blokker nu ook een speciale Black Friday folder aan, deze Black Friday folder is gevuld met de geweldige deals en artikelen uit het assortiment.

 

Welke Black Friday deals zijn er bij Blokker?

Bij de Blokker Black Friday acties vind je verschillende elektronica, maar ook veel andere producten als kleine accessoires en producten als vaatwastabletten en stofzuigerzakken in de Blackfriday aanbieding. Tijdens Black Friday zijn ook de bekende merken als Swiffer en Philips te shoppen voor de laagste prijs. 

 

Hoe shop je Black Friday Blokker aanbiedingen online?

Hoewel je natuurlijk binnen de openingstijden altijd welkom bent in één van de Blokker winkels waar je met alle kennis en vriendelijkheid geholpen kunt worden met de zoektocht naar die nieuwe stofzuiger of lekkere koffiemachine. Het is ook mogelijk om de Black Friday aanbiedingen online te bestellen op de webshop en jouw producten met gratis verzending vanaf €39,95 binnen enkele werkdagen bij jou thuis bezorgd te krijgen.