Download de gratis app met 2350+ winkels

Blokker adressen en openingsuren

Bekijk alle Blokker adressen en de bijbehorende openingsuren van Blokker in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Blokker bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Blokker folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Blokker in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Blokker website.

Veelgestelde vragen over Blokker

Waar vind ik een Blokker winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Blokker winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Blokker vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Blokker bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Blokker winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Blokker gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Blokker vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Blokker heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Blokker?

Inmiddels heeft Blokker diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Wonen heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Blokker winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw