Berg&Berg filialen in Krommenie

Berg&Berg folders
Berg&Berg Zuiderhoofdstraat 43 1561AJ Krommenie
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Berg&Berg adressen en openingstijden in Krommenie

Je vindt hier alle Berg&Berg adressen en de bijbehorende openingstijden van Berg&Berg in Krommenie. Hierdoor weet je altijd of de Berg&Berg bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Krommenie en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Berg&Berg folder in Krommenie en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Berg&Berg in Krommenie of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Berg&Berg website.

Veelgestelde vragen over Berg&Berg

Is er een Berg&Berg winkel in Krommenie?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Berg&Berg én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Berg&Berg winkel in Krommenie of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Berg&Berg in Krommenie voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Krommenie en de dichtstbijzijnde Berg&Berg winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Berg&Berg winkel voor de juiste informatie.

Is de Berg&Berg in Krommenie nu open?

De Berg&Berg winkel in Krommenie heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Krommenie filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Berg&Berg in Krommenie?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Berg&Berg winkel in Krommenie. De beste aanbiedingen in Berg&Berg Krommenie zijn: Meya, Femris duo rolgordijn en Aggestrup gamestoel.

Wat zijn de openingstijden van Berg&Berg in Krommenie?

De huidige openingstijden van Berg&Berg in Krommenie vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Berg&Berg winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Berg&Berg in Krommenie?

Berg&Berg heeft zulke interessante aanbiedingen Meya, Femris duo rolgordijn en Aggestrup gamestoel, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Berg&Berg in Krommenie. Helaas zit een Berg&Berg winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Krommenie.


Mocht er geen Berg&Berg gevestigd zijn in Krommenie, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Wonen.

Wat zijn de openingstijden van Berg&Berg tijdens koopzondag?

De openingstijden van Berg&Berg in Krommenie zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Berg&Berg winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Berg&Berg op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Berg&Berg geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Berg&Berg afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Berg&Berg voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Berg&Berg in Krommenie?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Berg&Berg natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Berg&Berg en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Berg&Berg of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...