Berg&Berg filialen in Hillegom

Berg&Berg folders
Berg&Berg Hoofdstraat 47 2181EA Hillegom
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Berg&Berg adressen en openingstijden in Hillegom

Je vindt hier alle Berg&Berg adressen en de bijbehorende openingstijden van Berg&Berg in Hillegom. Hierdoor weet je altijd of de Berg&Berg bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Hillegom en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Berg&Berg folder in Hillegom en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Berg&Berg in Hillegom of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Berg&Berg website.

Veelgestelde vragen over Berg&Berg

Is er een Berg&Berg winkel in Hillegom?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Berg&Berg én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Berg&Berg winkel in Hillegom of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Berg&Berg in Hillegom voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Hillegom en de dichtstbijzijnde Berg&Berg winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Berg&Berg winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Berg&Berg in Hillegom nu open?

De Berg&Berg winkel in Hillegom heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Hillegom filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Berg&Berg in Hillegom?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Berg&Berg winkel in Hillegom. De beste aanbiedingen in Berg&Berg Hillegom zijn: Dekenkist falun, Laagpolig vloerkleed indonesia-sulawesi en Tromma.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Berg&Berg in Hillegom?

De huidige openingstijden van Berg&Berg in Hillegom vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Berg&Berg winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Berg&Berg in Hillegom?

Berg&Berg heeft zulke interessante aanbiedingen Dekenkist falun, Laagpolig vloerkleed indonesia-sulawesi en Tromma, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Berg&Berg in Hillegom. Helaas zit een Berg&Berg winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Hillegom.


Mocht er geen Berg&Berg gevestigd zijn in Hillegom, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Wonen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Berg&Berg tijdens koopzondag?

De openingstijden van Berg&Berg in Hillegom zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Berg&Berg winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Berg&Berg op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Berg&Berg geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Berg&Berg afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Berg&Berg voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Berg&Berg in Hillegom?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Berg&Berg natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Berg&Berg en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Berg&Berg of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...