Black Friday folders van Benetton

Laatste folderupdate : 05-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Benetton folder online staat?
Al 57.973 mensen gingen je voor

Black Friday Benetton deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Benetton Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Benetton tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Benetton deals! Schrijf je nu in voor de Benetton nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Benetton. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Benetton winkels vind je op Benetton website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Benetton

Wanneer begint Black Friday bij Benetton?

Black Friday deals van Benetton zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Benetton. De folder geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Benetton?

Tijdens Black Friday stunt Benetton dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

D-zine sweatshirt

Baby yest

Timberland

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Benetton bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Benetton verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Benetton voor meer informatie over de actuele levertijden.