Folders van Alexandrium Shopping Center

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Alexandrium Shopping Center folder online staat?
Al 32.810 mensen gingen je voor

Bekijk de Alexandrium Shopping Center folder het eerst in de app!

150K+
Download de app

Bekijk de Alexandrium Shopping Center folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Alexandrium Shopping Center folder en aanbiedingen

Alexandrium Shopping Center te Rotterdam is één van de grootste shoppingcenters van Nederland met totaal ruim 160 winkels. Regelmatig publiceren zij een folder met aantrekkelijke aanbiedingen en leuke acties van de verschillende winkels. Zo vindt u op de Alexandrium winkelboulevard ongeveer 16 megastores, enorme filialen van bekende winkelketens met alles op het gebied van huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed, sportkleding, zoals Blokker, BCC, Mediamarkt, Bristol, Prénatal, Pets Place en Sports World. Naast deze megastores vindt u in het Alexandrium Shopping Center ook een groot aantal kleinere winkels en speciaalzaken van ketens zoals Xenos, ANWB, Adidas, Aktiesport, Bruna, C&A, Délifrance, Coolcat, Didi, Ecco, Febo, H&M en nog veel meer. Daarnaast vindt u er ook speciaalzaken, zoals Bakker Klootwijk, Bram Ladage, Cinabon en Kapper Alexander. Kortom, te veel om op te noemen. Wilt u eens een dagje gezellig shoppen, bezoek dan eens Alexandrium Shopping Center te Rotterdam en u zult verrast zijn door het grote aanbod en de enorme keus, die er geboden wordt. Maar kijk voor u in de auto stapt eerst even in de Alexandrium folder voor alle aanbiedingen en flinke kortingen. Alle informatie over Alexandrium Shopping Center, de winkels, de openingstijden en de folder kunt u vinden op: www.alexadrium.nl 

Jouw Alexandrium Shopping Center winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Alexandrium Shopping Center en betaal nooit meer teveel. Alexandrium Shopping Center heeft in Nederland 0 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Bureaustoel chris, Pedaalemmer en Gordijnstof aiden - antraciet wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Alexandrium Shopping Center nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Alexandrium Shopping Center.

Als je in de Alexandrium Shopping Center folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Leen Bakker, Blokker of Xenos. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Alexandrium Shopping Center soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Alexandrium Shopping Center website.

Veelgestelde vragen over Alexandrium Shopping Center

Waar vind ik een Alexandrium Shopping Center winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Alexandrium Shopping Center winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Alexandrium Shopping Center vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Alexandrium Shopping Center bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Alexandrium Shopping Center winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Alexandrium Shopping Center gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Alexandrium Shopping Center vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Alexandrium Shopping Center heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Alexandrium Shopping Center?

Inmiddels heeft Alexandrium Shopping Center diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Wonen heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Alexandrium Shopping Center winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Alexandrium Shopping Center acties

🛍️ Alexandrium Shopping Center folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 19-02-2019
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw