Black Friday folders van Tuincentrum TuineXtra

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Tuincentrum TuineXtra folder online staat?
Al 40.681 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Tuincentrum TuineXtra deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Tuincentrum TuineXtra Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Tuincentrum TuineXtra tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Tuincentrum TuineXtra deals! Schrijf je nu in voor de Tuincentrum TuineXtra nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Tuincentrum TuineXtra. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Tuincentrum TuineXtra winkels vind je op Tuincentrum TuineXtra website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Tuincentrum TuineXtra

Wanneer begint Black Friday bij Tuincentrum TuineXtra?

Black Friday deals van Tuincentrum TuineXtra zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Tuincentrum TuineXtra. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Tuincentrum TuineXtra?

Tijdens Black Friday stunt Tuincentrum TuineXtra dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Venijnboom (taxus baccata)

Kalanchoë blossfeldiana 'serenity'

Renske maaltijden met vers vlees multidoos 20% korting

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Tuincentrum TuineXtra bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Tuincentrum TuineXtra verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Tuincentrum TuineXtra voor meer informatie over de actuele levertijden.