Folders van Sneakers in Amsterdam

2 Filialen

Sneakers folder

Geldig: 26 Mar tot en met 10 Apr

Deze Sneakers folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Sneakers en bespaar op je aankopen bij Sneakers.

Sneakers filialen in Amsterdam

Sneakers folders
Sneakers Kalverstraat 160 1012XE Amsterdam
openingstijden
Sneakers folders
Sneakers Osdorpplein 775 1068TC Amsterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Sneakers adressen en openingstijden in Amsterdam

Je vindt hier alle Sneakers adressen en de bijbehorende openingstijden van Sneakers in Amsterdam. Hierdoor weet je altijd of de Sneakers bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Amsterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Sneakers folder in Amsterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Sneakers in Amsterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Sneakers website.

Veelgestelde vragen over Sneakers

Is er een Sneakers winkel in Amsterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Sneakers én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Sneakers winkel in Amsterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Sneakers in Amsterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Amsterdam en de dichtstbijzijnde Sneakers winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Sneakers winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Sneakers in Amsterdam nu open?

De Sneakers winkel in Amsterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Amsterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Sneakers in Amsterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Sneakers folder met 26-03-2023 t/m 10-04-2023 zijn geldig in jouw Sneakers winkel in Amsterdam. De beste aanbiedingen in Sneakers Amsterdam zijn: Ps poelman poelman clover crème/groen dames, Puma rs-x thrifted roze dames en Vans old skool zwart/wit dames.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sneakers in Amsterdam?

De huidige openingstijden van Sneakers in Amsterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Sneakers winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Sneakers in Amsterdam?

Sneakers heeft zulke interessante aanbiedingen Ps poelman poelman clover crème/groen dames, Puma rs-x thrifted roze dames en Vans old skool zwart/wit dames, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Sneakers in Amsterdam. Helaas zit een Sneakers winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Amsterdam.


Mocht er geen Sneakers gevestigd zijn in Amsterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Sport.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sneakers tijdens koopzondag?

De openingstijden van Sneakers in Amsterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Sneakers winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sneakers op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Sneakers geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Sneakers afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Sneakers voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Sneakers in Amsterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Sneakers natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Sneakers en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Sneakers of bekijk de actuele Sneakers folder die geldig is van 26-03-2023 t/m 10-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...