Download de gratis app met 2350+ winkels

Sligro adressen en openingsuren

Bekijk alle Sligro adressen en de bijbehorende openingsuren van Sligro in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Sligro bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Sligro folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Sligro in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Sligro website.

Veelgestelde vragen over Sligro

Waar vind ik een Sligro winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Sligro winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Sligro vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Sligro bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Sligro winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Sligro gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Sligro vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Sligro heeft vestigingen in bijvoorbeeld Zwolle, Stad 2 en Stad 3.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Sligro?

Inmiddels heeft Sligro diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Groothandel heeft filialen in bijvoorbeeld Zwolle, Stad 2 en Stad 3. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Sligro winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw