Black Friday folders van Riverdale

Laatste folderupdate : 30-09-2022

Riverdale folder

Geldig: 30 sep. tot en met 31 okt.

Deze Riverdale folder met actuele aanbiedingen is nog 29 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Riverdale en bespaar op je aankopen bij Riverdale.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Riverdale folder online staat?
Al 13.387 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Riverdale folder online staat?
Al 31.222 mensen gingen je voor

Black Friday Riverdale deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Riverdale Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Riverdale tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Riverdale deals! Schrijf je nu in voor de Riverdale nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Riverdale. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Riverdale winkels vind je op Riverdale website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Riverdale

Wanneer begint Black Friday bij Riverdale?

Black Friday deals van Riverdale zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Riverdale. De Riverdale folder geldig van 30-09-2022 t/m 31-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Riverdale?

Tijdens Black Friday stunt Riverdale dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Marrakech beige, 160 x 230 cm

Loper brado

Klassieke tafellamp/notarislamp brons - banker

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Riverdale bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Riverdale verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Riverdale voor meer informatie over de actuele levertijden.