Restaurant Sumo filialen in Tilburg

Restaurant Sumo folders
Restaurant Sumo Heuvel 25-26 5038CP Tilburg
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Restaurant Sumo adressen en openingstijden in Tilburg

Je vindt hier alle Restaurant Sumo adressen en de bijbehorende openingstijden van Restaurant Sumo in Tilburg. Hierdoor weet je altijd of de Restaurant Sumo bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Tilburg en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Restaurant Sumo folder in Tilburg en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Restaurant Sumo in Tilburg of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Restaurant Sumo website.

Veelgestelde vragen over Restaurant Sumo

Is er een Restaurant Sumo winkel in Tilburg?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Restaurant Sumo én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Restaurant Sumo winkel in Tilburg of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Restaurant Sumo in Tilburg voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Tilburg en de dichtstbijzijnde Restaurant Sumo winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Restaurant Sumo winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Restaurant Sumo in Tilburg nu open?

De Restaurant Sumo winkel in Tilburg heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Tilburg filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Restaurant Sumo in Tilburg?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Restaurant Sumo winkel in Tilburg. De beste aanbiedingen in Restaurant Sumo Tilburg zijn: Geniet frietje kipspies joppie, Frites special kipsaté en Machoburger.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Restaurant Sumo in Tilburg?

De huidige openingstijden van Restaurant Sumo in Tilburg vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Restaurant Sumo winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Restaurant Sumo in Tilburg?

Restaurant Sumo heeft zulke interessante aanbiedingen Geniet frietje kipspies joppie, Frites special kipsaté en Machoburger, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Restaurant Sumo in Tilburg. Helaas zit een Restaurant Sumo winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Tilburg.


Mocht er geen Restaurant Sumo gevestigd zijn in Tilburg, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Restaurant.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Restaurant Sumo tijdens koopzondag?

De openingstijden van Restaurant Sumo in Tilburg zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Restaurant Sumo winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Restaurant Sumo op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Restaurant Sumo geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Restaurant Sumo afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Restaurant Sumo voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Restaurant Sumo in Tilburg?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Restaurant Sumo natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Restaurant Sumo en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Restaurant Sumo of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...