Restaurant Sumo filialen in Rotterdam

Restaurant Sumo folders
Restaurant Sumo Binnenrotte 105-111 3011HB Rotterdam
openingstijden
Restaurant Sumo folders
Restaurant Sumo Mauritsweg 6 3012LA Rotterdam
openingstijden
Restaurant Sumo folders
Restaurant Sumo Nieuwstraat 2-5 3111JN Rotterdam
openingstijden
Restaurant Sumo folders
Restaurant Sumo West-Kruiskade 2A 3014AP Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Restaurant Sumo adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Restaurant Sumo adressen en de bijbehorende openingstijden van Restaurant Sumo in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Restaurant Sumo bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Restaurant Sumo folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Restaurant Sumo in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Restaurant Sumo website.

Veelgestelde vragen over Restaurant Sumo

Is er een Restaurant Sumo winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Restaurant Sumo én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Restaurant Sumo winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Restaurant Sumo in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Restaurant Sumo winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Restaurant Sumo winkel voor de juiste informatie.

Is de Restaurant Sumo in Rotterdam nu open?

De Restaurant Sumo winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Restaurant Sumo in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Restaurant Sumo winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Restaurant Sumo Rotterdam zijn: Geniet frietje kipspies joppie, Frites special kipsaté en Machoburger.

Wat zijn de openingstijden van Restaurant Sumo in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Restaurant Sumo in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Restaurant Sumo winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Restaurant Sumo in Rotterdam?

Restaurant Sumo heeft zulke interessante aanbiedingen Geniet frietje kipspies joppie, Frites special kipsaté en Machoburger, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Restaurant Sumo in Rotterdam. Helaas zit een Restaurant Sumo winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Restaurant Sumo gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Restaurant.

Wat zijn de openingstijden van Restaurant Sumo tijdens koopzondag?

De openingstijden van Restaurant Sumo in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Restaurant Sumo winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Restaurant Sumo op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Restaurant Sumo geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Restaurant Sumo afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Restaurant Sumo voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Restaurant Sumo in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Restaurant Sumo natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Restaurant Sumo en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Restaurant Sumo of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...