1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie
 1. Mitra folder Trending

  Nog 5 dagen geldig

  Geldig van 3 dec. t/m 16 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Mitra aanbiedingen in deze folder

  Deze Mitra folder vol met aanbiedingen is nog 5 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Mitra en bespaar op aankopen bij Mitra.

  Folder bekijken!
 2. Mitra Magazine Trending

  Nog 33 dagen geldig

  Geldig van 1 dec. t/m 14 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Mitra aanbiedingen in deze folder

  Deze Mitra Magazine vol met aanbiedingen is nog 33 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Mitra en bespaar op aankopen bij Mitra.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Mitra folder en magazine

Mitra is een landelijke slijterijketen met 110 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Mitra biedt een uitgelezen assortiment dranken, wijnen en gedestilleerd aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of u nu op zoek bent naar een sublieme wijn, een stevige Schotse whiskey, een Belgisch speciaalbier, Hollands gedestilleerd of misschien een smaakvol aperitief? U vindt het vast en zeker in diverse kwaliteiten, smaken en prijsklassen bij één van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Maar ook voor vragen, zoals welke wijn schenk ik bij mijn Kerstdiner of welke bier past het beste bij mijn barbecue, moet u bij Mitra zijn.  En dan zijn er ook nog de op maat gemaakte cadeaus voor een verjaardag of een jubileum en de lokale proeverijen, waar u ook van harte welkom bent. Kortom:"Mitra, schenkt meer." Kijk dus, voordat u naar de winkel gaat, eerst even in de Mitra reclamefolder op onze site voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de mooie Mitra webshop. Of blader eens door het informatieve Mitra magazine boordevol leuke tips, nieuwe drankjes en interessante interviews. Meer informatie over de Mitra winkels, openingstijden incl. koopzondag, de Mitra folder, het magazine en de webshop kunt u vinden op: www.mitra.nl

cookies

Ook wij gebruiken cookies Ok

Gratis registreren

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen


of Aanmelden met e-mailadres Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of