Makro
Makro

Lindt Kerstchocolade

€ 8,99
Actuele Lindt Kerstchocolade aanbieding bij Makro uit de folder van 24-11 t/m 25-12. Koop hier de goedkoopste Lindt Kerstchocolade aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 24 nov. tot en met 25 dec.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Makro folder of Makro website zijn leidend.
Laatste update: 25-11-21
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk in de folder
Actuele Makro folder

Makro food folder

Nog 5 dagen geldig

Lindt Kerstchocolade aanbieding en online acties uit de actuele Makro folder

Deze Lindt Kerstchocolade is nu in de aanbieding bij Makro. Bekijk ook de actuele Makro folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Lindt Kerstchocolade online via Makro website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Lindt Kerstchocolade aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Lindt Kerstchocolade aanbieding in de Makro folder van volgende week?

Wanneer is Lindt Kerstchocolade in de aanbieding? of "ik wil weten of Lindt Kerstchocolade volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Lindt Kerstchocolade in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Lindt Kerstchocolade komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Lindt Kerstchocolade in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Makro reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.