Folders van Kik in Bladel

1 Filialen

Kik folder

Geldig: 6 Mar tot en met 26 Mar
Trending

Deze Kik folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kik en bespaar op je aankopen bij Kik.

Kik filialen in Bladel

Kik folders
Kik Sniederslaan 4 5531EL Bladel
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Kik adressen en openingstijden in Bladel

Je vindt hier alle Kik adressen en de bijbehorende openingstijden van Kik in Bladel. Hierdoor weet je altijd of de Kik bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Bladel en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Kik folder in Bladel en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Kik in Bladel of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Kik website.

Veelgestelde vragen over Kik

Is er een Kik winkel in Bladel?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Kik én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Kik winkel in Bladel of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Kik in Bladel voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Bladel en de dichtstbijzijnde Kik winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Kik winkel voor de juiste informatie.

Is de Kik in Bladel nu open?

De Kik winkel in Bladel heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Bladel filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Kik in Bladel?

De aanbiedingen van deze week uit de Kik folder met 06-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Kik winkel in Bladel. De beste aanbiedingen in Kik Bladel zijn: Kinder jeans, Kinder sokken en Meisjes slips.

Wat zijn de openingstijden van Kik in Bladel?

De huidige openingstijden van Kik in Bladel vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Kik winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Kik in Bladel?

Kik heeft zulke interessante aanbiedingen Kinder jeans, Kinder sokken en Meisjes slips, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Kik in Bladel. Helaas zit een Kik winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Bladel.


Mocht er geen Kik gevestigd zijn in Bladel, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Discount.

Wat zijn de openingstijden van Kik tijdens koopzondag?

De openingstijden van Kik in Bladel zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Kik winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Kik op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Kik geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Kik afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Kik voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Kik in Bladel?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Kik natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Kik en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Kik of bekijk de actuele Kik folder die geldig is van 06-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...