14 Kik Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Kik filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 14 Kik filialen in Nederland.

13 Steden

Populaire steden met een Kik filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Kik adressen en openingsuren

Bekijk alle Kik adressen en de bijbehorende openingsuren van Kik in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Kik bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Kik folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Kik in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Kik website.

Veelgestelde vragen over Kik

Waar vind ik een Kik winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Kik winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Kik vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

Waar zit Kik bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Kik winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Kik gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Kik vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Kik heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Eindhoven.

Hoeveel winkels heeft Kik?

Inmiddels heeft Kik diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Discount heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Eindhoven. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Kik winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.