Black Friday Kaatje Jans deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kaatje Jans Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kaatje Jans tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kaatje Jans deals! Schrijf je nu in voor de Kaatje Jans nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Kaatje Jans. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Kaatje Jans winkels vind je op Kaatje Jans website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kaatje Jans

Wanneer begint Black Friday bij Kaatje Jans?

Black Friday deals van Kaatje Jans zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kaatje Jans. De folder geldig van 02-10-2023 t/m 08-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kaatje Jans?

Tijdens Black Friday stunt Kaatje Jans dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

L'oréal programme set 115ml

Gassan 121 jewelry

Peppernuts in various flavours

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kaatje Jans bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kaatje Jans verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kaatje Jans voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kaatje Jans Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kaatje Jans Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw