Black Friday folders van ICI Paris XL

Laatste folderupdate : 08-05-2022

ICI Paris XL folder

Geldig: 9 mei tot en met 22 mei

Deze ICI Paris XL folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ICI Paris XL en bespaar op je aankopen bij ICI Paris XL.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ICI Paris XL folder online staat?
Al 47.290 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ICI Paris XL folder online staat?
Al 33.437 mensen gingen je voor

Black Friday bij ICI Paris XL

De lekkerste geuren en de mooiste makeup koop je bij ICI Paris XL in de geweldige Black Friday sale. Of je nu een deal wilt scoren op die heerlijke Tommy Hilfiger parfum om cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerstmis of om op te doen voor dat gezellige etentje met vriendinnen. Tijdens Blackfriday dat van start gaat op de laatste vrijdag van November zullen de hoge kortingen en acties je versteld doen staan. Deze ICI Paris XL aanbiedingen zul je ook terug vinden in de ICI Paris XL folders. 

 

Welke Black Friday deals zijn er bij ICI Paris XL?

Naast de reguliere folder biedt ICI Paris XL ook een speciale Black Friday editie aan die natuurlijk gevuld is met de prachtige producten in de Black Friday sale. Tijdens Black Friday kun je op zoek gaan naar de beste deals bij ICI Paris XL.

 

Hoe shop je Black Friday ICI Paris XL aanbiedingen online?

Hoewel je natuurlijk binnen de openingstijden altijd welkom bent in één van de ICI Paris XL winkels waar je met alle kennis en vriendelijkheid geholpen kunt worden met de zoektocht naar die perfecte parfum, dagcreme of makeup. Het is ook mogelijk om de Black Friday aanbiedingen online te bestellen op de webshop en jouw producten met gratis verzending binnen enkele werkdagen bij jou thuis bezorgd.