Folders van Horesca

Laatste folderupdate: 12-07-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Horesca folder online staat?
Al 50.155 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Horesca

Download de gratis app met 2350+ winkels

Horesca folder en aanbiedingen

Horesca, opgericht in 1973, is een landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. In 2019 is Horeca samengegaan met Topclass Group, waardoor een organisatie is ontstaan van 13 groothandels met 17 vestigingen in Nederland en België. Vanuit deze vestigingen levert men aan restaurants, cafetaria, sportkantines, kantoren en bedrijven in heel Nederland een totaalpakket levensmiddelen en non-food van absolute topmerken, zoals Unilever, Heineken, Douwe Egberts, Kwekkeboom, Van Dobbel, Aviko en Heinz. Maar ook de eigen merken van Horesca zijn bijzonder populair en bieden vaak dezelfde kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Maar Horesca doet meer dan alleen leveren. Ze helpen je graag bij het selecteren van de juiste producten voor je zaak door samen te proeven en te testen om zo te komen tot de kwaliteit en de prijs die bij jou past. Bovendien hebben ze regelmatig nieuwe producten en aanbiedingen, die zij vermelden in de folder of in het magazine. Ben je ondernemer en wil je bij Horesca bestellen, neem dan contact op met de groothandel bij jou in de buurt of kijk voor informatie op: www.horesca.nl “Horesca, tlekkerstonderweg.”


Horesca Fastfood folder

In de Fastfood folder van Horesca vind je iedere maand een groot aantal aanbiedingen voor de fastfood bedrijven, sport en bedrijfskantines en cafetaria’s, zoals friet en diverse snacks, zoals kroketten, frikandellen en hamburgers met bijbehorende broodjes en sauzen. Maar ook koffie, thee, frisdranken en zoetwaren komen hier vaak aan bod. Daarnaast vind je in deze folder disposables en non-food artikelen.


Horesca Restaurant folder

In de Restaurant folder van Horesca vind je vooral aanbiedingen voor de grotere kantines en betere restaurants, zoals espressokoffie- en exclusieve theeconcepten, aardappelspecialiteiten, diverse luxe broodjes, sauzen en specerijen voor in de keuken en non food zoals servies en kleine keukenapparatuur. Maar ook versproducten kunnen hier niet ontbreken. Horesca magazine tlekkerst Ieder seizoen geeft Horesca het magazine “tlekkerst” uit. Een mooi blad vol leuke verhalen, interessante tips en nieuwe producten voor zowel de fastfood branche als de restaurants. In deze magazines vind je verhalen van collega’s, smaaktests van nieuwe producten en inspiratie voor nieuwe menu’s, aankleding van je zaak en nog veel meer. Bekijk dit Horesca magazine online op onze site en laat je inspireren.