Black Friday folders van H&M HOME

Laatste folderupdate : 05-06-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste H&M HOME folder online staat?
Al 57.266 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday H&M HOME deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe H&M HOME Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van H&M HOME tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday H&M HOME deals! Schrijf je nu in voor de H&M HOME nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij H&M HOME. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de H&M HOME winkels vind je op H&M HOME website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van H&M HOME

Wanneer begint Black Friday bij H&M HOME?

Black Friday deals van H&M HOME zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van H&M HOME. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van H&M HOME?

Tijdens Black Friday stunt H&M HOME dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Wollen vloerkleed mellow i

Laagpolig vloerkleed indonesia-kediri

Loungebank elwah

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van H&M HOME bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door H&M HOME verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van H&M HOME voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

H&M HOME Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 H&M HOME Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0