Black Friday aanbiedingen van Fleurop

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van Fleurop

Laatste folderupdate : 1/27/23

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Fleurop folder online staat?
Al 22.911 mensen gingen je voor

Black Friday Fleurop deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Fleurop Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Fleurop tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Fleurop deals! Schrijf je nu in voor de Fleurop nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Fleurop. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Fleurop winkels vind je op Fleurop website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Fleurop

Wanneer begint Black Friday bij Fleurop?

Black Friday deals van Fleurop zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Fleurop. De folder geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Fleurop?

Tijdens Black Friday stunt Fleurop dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Hikoki cs40sbwaz kettingzaag - 1900w - 400mm

Makita elm4621 elektrische grasmaaier - 46cm - 1800w

Flex vce44hac bouwstofzuiger - 1400w - h-klasse - 42l - 444.197

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Fleurop bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Fleurop verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Fleurop voor meer informatie over de actuele levertijden.

Fleurop Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Fleurop Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0