Dixons filialen in Arnhem

Dixons folders
Dixons Johnnie van Doornplein 14 6811BJ Arnhem
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Dixons adressen en openingstijden in Arnhem

Je vindt hier alle Dixons adressen en de bijbehorende openingstijden van Dixons in Arnhem. Hierdoor weet je altijd of de Dixons bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Arnhem en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Dixons folder in Arnhem en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Dixons in Arnhem of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Dixons website.

Veelgestelde vragen over Dixons

Is er een Dixons winkel in Arnhem?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dixons én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dixons winkel in Arnhem of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dixons in Arnhem voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Arnhem en de dichtstbijzijnde Dixons winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dixons winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Dixons in Arnhem nu open?

De Dixons winkel in Arnhem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Arnhem filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dixons in Arnhem?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Dixons winkel in Arnhem. De beste aanbiedingen in Dixons Arnhem zijn: Zwitsal body mist pink blossom - 150 ml, Maybelline brow ultra slim - 05 deep brown - bruin wenkbrauwpotlood en Roter vitamine c 70 mg citroen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dixons in Arnhem?

De huidige openingstijden van Dixons in Arnhem vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dixons winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dixons in Arnhem?

Dixons heeft zulke interessante aanbiedingen Zwitsal body mist pink blossom - 150 ml, Maybelline brow ultra slim - 05 deep brown - bruin wenkbrauwpotlood en Roter vitamine c 70 mg citroen, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dixons in Arnhem. Helaas zit een Dixons winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Arnhem.


Mocht er geen Dixons gevestigd zijn in Arnhem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dixons tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dixons in Arnhem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dixons winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dixons op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dixons geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dixons afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dixons voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Dixons in Arnhem?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dixons natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dixons en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dixons of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...