104 Dixons Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Dixons filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 104 Dixons filialen in Nederland.

91 Steden

Populaire steden met een Dixons filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Dixons adressen en openingsuren

Bekijk alle Dixons adressen en de bijbehorende openingsuren van Dixons in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Dixons bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Dixons folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Dixons in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Dixons website.

Veelgestelde vragen over Dixons

Waar vind ik een Dixons winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Dixons winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Dixons vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Dixons bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Dixons winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Dixons gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Dixons vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Dixons heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Dixons?

Inmiddels heeft Dixons diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Elektronica heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Dixons winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon