Black Friday Dixons deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Dixons Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Dixons tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Dixons deals! Schrijf je nu in voor de Dixons nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Dixons. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Dixons winkels vind je op Dixons website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Dixons

Is er een Dixons winkel in Amsterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Dixons én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Dixons winkel in Amsterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Dixons in Amsterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Amsterdam en de dichtstbijzijnde Dixons winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Dixons winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Dixons in Amsterdam nu open?

De Dixons winkel in Amsterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Amsterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Dixons in Amsterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw Dixons winkel in Amsterdam. De beste aanbiedingen in Dixons Amsterdam zijn: Weidmüller trp 12vdc 2co koppelrelais 12 v/dc 8 a 2x wisselcontact 10 stuk(s), Braun serie 6 61-b1200s scheerapparaat en Epson surecolor sc-f100.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dixons in Amsterdam?

De huidige openingstijden van Dixons in Amsterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Dixons winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Dixons in Amsterdam?

Dixons heeft zulke interessante aanbiedingen Weidmüller trp 12vdc 2co koppelrelais 12 v/dc 8 a 2x wisselcontact 10 stuk(s), Braun serie 6 61-b1200s scheerapparaat en Epson surecolor sc-f100, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Dixons in Amsterdam. Helaas zit een Dixons winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Amsterdam.


Mocht er geen Dixons gevestigd zijn in Amsterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dixons tijdens koopzondag?

De openingstijden van Dixons in Amsterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Dixons winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Dixons op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Dixons geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Dixons afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Dixons voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Dixons in Amsterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Dixons natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Dixons en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Dixons of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Dixons Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Dixons Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw