Black Friday folders van Dixons

Laatste folderupdate : 11/26/22

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Dixons folder online staat?
Al 28.911 mensen gingen je voor

Black Friday Dixons deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Dixons Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Dixons tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Dixons deals! Schrijf je nu in voor de Dixons nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Dixons. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Dixons winkels vind je op Dixons website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Dixons

Wanneer begint Black Friday bij Dixons?

Black Friday deals van Dixons zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Dixons. De folder geldig van 21-11-2022 t/m 27-11-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Dixons?

Tijdens Black Friday stunt Dixons dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

America today jenna jr - meisjes jas - maat 122/128

Philips

Saucony triumph 20 heren - sportschoenen - hardlopen - weg - geel/wit

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Dixons bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Dixons verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Dixons voor meer informatie over de actuele levertijden.

Dixons Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Dixons Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0