Folders van De Beren

Laatste folderupdate: 06-04-2016

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Beren folder online staat?
Al 38.704 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij De Beren

Download de gratis app met 2350+ winkels

De Beren folder en aanbiedingen

Bij De Beren geniet je al sinds 1984 van de lekkerste maaltijden op het werk, thuis en in een van de restaurants. Met de Beren aanbiedingen geniet je voor de laagste prijs van deze heerlijke maaltijden. In online De Beren folders vind je deze aanbiedingen en vele andere acties uit de catalogus terug waardoor jij bij De Beren het goedkoopste en lekkerste eet.


Wat is er te koop bij De Beren?

Het De Beren assortiment bestaat zowel uit vlees en vis als uit overheerlijke vegetarische gerechten zodat iedereen er terecht kan. Zo vind je er een Vega burger, tournedos en zalm filet in het menu.Je kunt natuurlijk één van de De Beren restaurants bestellen, maar ook online bestellen in de webshop. Online bestellingen worden met een paar klikken bij je thuis bezorgd met zo nu en dan een voordelige actie. Ook kun je bij de verschillende vestigingen afhalen.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Er zijn meer dan 80 locaties verspreid door heel Nederland, zo zijn er bijvoorbeeld restaurants in Amsterdam, Breda en Leiden. De openingstijden kunnen per De Beren restaurant verschillen. Het overgrote deel van de restaurants is zeven dagen in de week geopend. Ook kan het menu per locatie verschillen, echter zal de De Beren aanbieding in ieder restaurant hetzelfde zijn en de korting overal even hoog. Uitgebreide informatie over het De Beren menu, aanbiedingen en de openingstijden van De Beren restaurants vind je op de website: https://www.beren.nl