CoolCat filialen in Maastricht

CoolCat folders
CoolCat Grote Staat 32 a 6211CW Maastricht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

CoolCat adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle CoolCat adressen en de bijbehorende openingstijden van CoolCat in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de CoolCat bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste CoolCat folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de CoolCat in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de CoolCat website.

Veelgestelde vragen over CoolCat

Is er een CoolCat winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van CoolCat én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een CoolCat winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van CoolCat in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde CoolCat winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw CoolCat winkel voor de juiste informatie.

Is de CoolCat in Maastricht nu open?

De CoolCat winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de CoolCat in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw CoolCat winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in CoolCat Maastricht zijn: Jumpsuit, Mountain peak dames softshell jas roze en Blue box meisjes dad sneakers beige.

Wat zijn de openingstijden van CoolCat in Maastricht?

De huidige openingstijden van CoolCat in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw CoolCat winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van CoolCat in Maastricht?

CoolCat heeft zulke interessante aanbiedingen Jumpsuit, Mountain peak dames softshell jas roze en Blue box meisjes dad sneakers beige, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij CoolCat in Maastricht. Helaas zit een CoolCat winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen CoolCat gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van CoolCat tijdens koopzondag?

De openingstijden van CoolCat in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een CoolCat winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van CoolCat op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is CoolCat geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van CoolCat afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van CoolCat voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt CoolCat in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van CoolCat natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij CoolCat en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van CoolCat of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...