Folders van Bonita in Groningen

1 Filialen

Bonita folder

Geldig: 27 Mar tot en met 6 Apr

Deze Bonita folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Bonita en bespaar op je aankopen bij Bonita.

Bonita filialen in Groningen

Bonita folders
Bonita Dierenriemstraat 202 a 9742AM Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Bonita adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle Bonita adressen en de bijbehorende openingstijden van Bonita in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de Bonita bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Bonita folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Bonita in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Bonita website.

Veelgestelde vragen over Bonita

Is er een Bonita winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Bonita én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Bonita winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Bonita in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde Bonita winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Bonita winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Bonita in Groningen nu open?

De Bonita winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Bonita in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de Bonita folder met 27-03-2023 t/m 06-04-2023 zijn geldig in jouw Bonita winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in Bonita Groningen zijn: Garcia softshell jas zwart, Geel en Pyjama.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bonita in Groningen?

De huidige openingstijden van Bonita in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Bonita winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Bonita in Groningen?

Bonita heeft zulke interessante aanbiedingen Garcia softshell jas zwart, Geel en Pyjama, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Bonita in Groningen. Helaas zit een Bonita winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen Bonita gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bonita tijdens koopzondag?

De openingstijden van Bonita in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Bonita winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bonita op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Bonita geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Bonita afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Bonita voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Bonita in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Bonita natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Bonita en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Bonita of bekijk de actuele Bonita folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 06-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...