Folders van Bonita in Amsterdam

1 Filialen

Bonita folder

Geldig: 17 Mar tot en met 26 Mar
Trending

Deze Bonita folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Bonita en bespaar op je aankopen bij Bonita.

Bonita filialen in Amsterdam

Bonita folders
Bonita WC Middenwaard Unit 107 1703SC Amsterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Bonita adressen en openingstijden in Amsterdam

Je vindt hier alle Bonita adressen en de bijbehorende openingstijden van Bonita in Amsterdam. Hierdoor weet je altijd of de Bonita bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Amsterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Bonita folder in Amsterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Bonita in Amsterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Bonita website.

Veelgestelde vragen over Bonita

Is er een Bonita winkel in Amsterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Bonita én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Bonita winkel in Amsterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Bonita in Amsterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Amsterdam en de dichtstbijzijnde Bonita winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Bonita winkel voor de juiste informatie.

Is de Bonita in Amsterdam nu open?

De Bonita winkel in Amsterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Amsterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Bonita in Amsterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Bonita folder met 17-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Bonita winkel in Amsterdam. De beste aanbiedingen in Bonita Amsterdam zijn: Jumpsuit, Mountain peak dames softshell jas roze en Blue box meisjes dad sneakers beige.

Wat zijn de openingstijden van Bonita in Amsterdam?

De huidige openingstijden van Bonita in Amsterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Bonita winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Bonita in Amsterdam?

Bonita heeft zulke interessante aanbiedingen Jumpsuit, Mountain peak dames softshell jas roze en Blue box meisjes dad sneakers beige, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Bonita in Amsterdam. Helaas zit een Bonita winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Amsterdam.


Mocht er geen Bonita gevestigd zijn in Amsterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van Bonita tijdens koopzondag?

De openingstijden van Bonita in Amsterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Bonita winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Bonita op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Bonita geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Bonita afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Bonita voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Bonita in Amsterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Bonita natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Bonita en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Bonita of bekijk de actuele Bonita folder die geldig is van 17-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...