Black Friday aanbiedingen van Bizztravel

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van Bizztravel

Laatste folderupdate : 4/1/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Bizztravel folder online staat?
Al 14.566 mensen gingen je voor

Black Friday Bizztravel deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bizztravel Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bizztravel tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bizztravel deals! Schrijf je nu in voor de Bizztravel nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Bizztravel. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Bizztravel winkels vind je op Bizztravel website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bizztravel

Wanneer begint Black Friday bij Bizztravel?

Black Friday deals van Bizztravel zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bizztravel. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bizztravel?

Tijdens Black Friday stunt Bizztravel dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Line brick cabin trolley 2 wheel 55 jade green

Delsey moncey 4 wheel trolley 76 pink

American tourister speedstar spinner 77 expandable black

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bizztravel bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bizztravel verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bizztravel voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bizztravel Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bizztravel Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0