Black Friday folders van de Bijenkorf

Laatste folderupdate : 29-06-2022

de Bijenkorf folder

Geldig: 29 jun. tot en met 29 aug.

Deze de Bijenkorf folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van de Bijenkorf en bespaar op je aankopen bij de Bijenkorf.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste de Bijenkorf folder online staat?
Al 17.271 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste de Bijenkorf folder online staat?
Al 24.274 mensen gingen je voor

Black Friday bij de Bijenkorf

De Bijenkorf, de winkel die je wellicht kent om jouw kerst outfits te kopen in de uit Amerika overgewaaide Black Friday sale en het hierop aansluitende Cyber Monday. Mooie aanbiedingen met ontzettend hoge kortingen zijn te vinden tijdens deze sale die van start gaat op de laatste vrijdag van November. Voor de laagste prijs koop jij de beste en mooiste kleding. Buiten de gewone folders biedt de Bijenkorf nu ook een speciale Black Friday folder aan, deze Black Friday folder is gevuld met de geweldige deals en artikelen uit het assortiment.

 

Welke Black Friday deals zijn er bij de Bijenkorf?

Bij de Bijenkorf Black Friday acties vind je kleding, maar ook veel schoenen en accessoires voor zowel dames, heren en kinderen in de Blackfriday aanbieding. Tijdens Black Friday zijn ook grote merken als Burberry en Versace te vinden met kortingen tot wel 70% te shoppen waardoor jij er tijdens het kerst diner geweldig uitziet. 

 

Hoe shop je Black Friday Bijenkorf aanbiedingen online?

Hoewel je natuurlijk binnen de openingstijden altijd welkom bent in één van de Bijenkorf winkels waar je met alle kennis en vriendelijkheid geholpen kunt worden met de zoektocht naar die perfecte parfum, trui of sieraad. Het is ook mogelijk om de Black Friday aanbiedingen online te bestellen op de webshop en jouw producten met gratis verzending binnen enkele werkdagen bij jou thuis bezorgd te krijgen.