Folders van Bert Plantagie

Laatste folderupdate: 14-04-2022

Bert Plantagie folder

Geldig: 14 apr. tot en met 31 dec.

Deze Bert Plantagie folder met actuele aanbiedingen is nog 227 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Bert Plantagie en bespaar op je aankopen bij Bert Plantagie.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Bert Plantagie folder online staat?
Al 14.895 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Bert Plantagie folder online staat?
Al 32.672 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Bert Plantagie

Download de gratis app met 2350+ winkels

Bert Plantagie folder en aanbiedingen

Tijdloze design meubelen shop je bij Bert Plantagie. In samenwerking met bekende designers als Thijs Smeets en Hans Daalder worden prachtige producten neergezet met maatwerk als speerpunt. Bert Plantagie heeft een breed assortiment aan diverse soorten meubelen die je geregeld terug vind in de Bert Plantagie folder. Deze online actie folders zijn gevuld met een groot aantal aanbiedingen met veel korting.


Wat voor producten kun je kopen bij Bert Plantagie?

Bert Plantagie heeft een catalogus met diverse meubel collecties gemaakt uit de beste materialen om kwaliteit te garanderen voor de laagste prijs. Diverse kasten, tafels, stoelen en nog veel meer vind je gemakkelijk terug in de aanbieding en ook op de op maat gemaakten meubelen zijn acties. Naast de kwaliteit hecht Bert Plantagie ook enorm veel waarde aan de duurzaamheid waardoor de producten van Bert Plantagie niet altijd het goedkoopste zijn maar wel ontzettend lang meegaan.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Bert Plantagie heeft een groot aantal winkels verspreid door heel Europa. Ook in Nederland kun je het Bert Plantagie assortiment in de winkel kopen met professioneel advies en de beste acties. Er zijn verschillende winkels in bijvoorbeeld Assen en Zutphen met onderling verschillende openingstijden en diverse koopzondagen. Hoewel je op de webshop niet kunt online bestellen kun je wel het grote aanbod meubelen bekijken en de diverse actie folders openen. Uitgebreide informatie over het Bert Plantagie assortiment, de beste aanbiedingen en de online folder van de winkels vind je op de website: https://www.bertplantagie.com/