Black Friday folders van ABOUT YOU

Laatste folderupdate : 23-05-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ABOUT YOU folder online staat?
Al 15.240 mensen gingen je voor

Black Friday bij ABOUT YOU

Voor onverslaanbare deals en kortingen neem je tijdens Black Friday en het hierop aansluitende Cyber Monday een kijkje bij ABOUT YOU, de webshop voor al jouw kleding, schoenen en accessoires. De Amerikaanse uitverkoop is jaren geleden naar Nederland overgewaaid en vanaf de laatste vrijdag van November doet ABOUT YOU hier natuurlijk ook aan mee. Buiten de reguliere ABOUT YOU folders is er nu dan ook een speciale Black Friday uitgave waarmee u het assortiment en de actie aanbiedingen vooraf al kunt bekijken.

 

Welke Black Friday deals zijn er bij ABOUT YOU?

Tijdens Black Friday en Cyber Monday zijn er natuurlijk talloze aanbiedingen en schieten de kortingen door het dak. Aanbiedingen op bijvoorbeeld de accessoires en kleding voor zowel dames, heren als kinderen. Grote delen van het assortiment dat gevuld is met bekende merken als Diesel en Ralph Lauren zijn te vinden op de webshop en in de Black Friday folder.

 

 

Hoe shop je Black Friday ABOUT YOU aanbiedingen online?

Zalando heeft geen winkels in Nederland, echter kun je wel heel gemakkelijk online bestellen in de webshop tijdens de Black Friday uitverkoop. De producten zullen binnen enkele werkdagen bij jou thuis bezorgd worden en dit zonder extra kosten en met gratis verzending en retournering. Ook kun je tot 100 dagen na bestellingen jouw producten retourneren.