Folders van 2L Home & Garden

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste 2L Home & Garden folder online staat?
Al 26.177 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij 2L Home & Garden

Download de gratis app met 2350+ winkels

2L Home & Garden folder en aanbiedingen

2L Home & Garden is een winkel voor gezellige huis- en tuinartikelen met aantrekkelijke 2L Home & Garden aanbiedingen. 2L Home & Garden heeft een breed assortiment bestaande uit producten om jouw huis en tuin volledig naar jouw smaak te maken met de beste kwaliteit en comfort voor de laagste prijs. De verschillende acties zijn gemakkelijk in de actie folder terug te vinden. Ook is er een groot deel van de 2L Home & Garden catalogus aan het eind van elk seizoen met veel korting in de uitverkoop.


Wat voor producten kun je kopen bij 2L Home & Garden?

2L Home & Garden biedt producten aan als tuinsets, woontextiel en terrasverwarming van bekende merken als Urban Flames en Madison die je het goedkoopste in de aanbieding koopt. Ook biedt 2L Home & Garden producten aan voor dieren als voeding en kussens van de beste kwaliteit met mooie designs. Het assortiment is zorgvuldig uitgekozen zodat jij altijd vind wat je zoekt en een lange levensduur gegarandeerd is. Naast de loungesets, tuinstoelen en barbecues biedt 2L Home & Garden ook accessoires aan voor het onderhoud van de 2L Home & Garden producten.


Hoe werkt online bestellen op de 2L Home & Garden?

Ondanks dat er geen 2L Home & Garden winkels zijn in Nederland kun je wel gemakkelijk online bestellen in de webshop. Het online bestellen heeft dan ook diverse voordelen. Zo hoef je niet naar een winkel te komen en is het niet nodig rekening te houden met openingstijden aangezien bestellen 24/7 mogelijk is. Online vind je dan ook de verschillende acties uit de folders en is er geregeld sale. Online bestellingen worden vanaf €49,95 kosteloos bij je thuisbezorgd en bestellingen voor 15.00 uur besteld heb je morgen in huis. Uitgebreide informatie over de 2L Home & Garden actie folders, de sale en de openingstijden van de winkel vind je op de website: https://www.2lhome.nl/