Folders met Verstegen aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Verstegen folder online staat?
Al 58.560 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Verstegen folder aanbiedingen en online acties

 

Verstegen (voluit: Specerijenhandel en Fabriek van Conserveermiddelen) is in 1886 opgericht door dhr. Verstegen, die al een paar jaar later kwam te overlijden.Het is door de tijden heen altijd een familiebedrijf gebleven, maar al drie generaties lang is het eigendom van de familie Driessen. De teelt van de beste specerijen en kruiden gebeurt in samenwerking met lokale boeren. Alle stappen daarna worden door Verstegen zelf uitgevoerd. Het assortiment van Verstegen kruiden is heel erg uitgebreid. Er zijn veel soorten Verstegen gehaktkruiden, ook zonder zout. Hetzelfde geldt voor de Verstegen kipkruiden.  Ook liefhebbers van „echt vlees“ kunnen hun hart ophalen aan een brede keus kruiden, inclusief kruiden voor marinade. Verstegen kruidenmix is er onder andere voor de Italiaanse en Oriëntaalse keuken, maar ook voor aardappelen, diverse vleessoorten en hachee. Verstegen viskruiden ontbreken ook niet. Verstegen heeft  een uitgebreide eigen webwinkel. Zo bestel je handig je favoriete kruiden. Je kan natuurlijk ook naar de webshop van de levensmiddelenketens of naar de winkel bij je in de buurt.

 

Bekijk de Verstegen acties en bijbehorende Verstegen aanbiedingen netjes gerangschikt, met de actuele folders van winkels die nu een Verstegen aanbieding hebben. Dankzij deze reclamefolders kan je ook deze week de goedkoopste Verstegen producten voor de beste prijs of met een grote korting kopen, als je op de woorden actie of beste koop let. 

 

Informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van winkels, met vermelding van openingstijden, en webshops, waar je Verstegen producten kan kopen voor de beste prijs wordt verstrekt door folderz.nl. Heerlijke recepten en informatie over alle Verstegen kruiden, vind je op de website van Verstegen: https://www.verstegen.eu/nl/nl/consumenten.html