Lindemans aanbiedingen

0 resultaten

Folders met Lindemans aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lindemans folder online staat?
Al 23.394 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Lindeman's folder aanbiedingen en online acties

 

Lindeman's is opgericht in 1843 door de Engelsman Dr. Henry Lindeman, een afgestudeerd arts, die met zijn vrouw in Australië een nieuw leven begon. In 1955 exporteerde Lindeman's de eerste wijn naar Europa, Engeland. Het tegenwoordige zeer ruime assortiment Lindeman‘s wijn bestaat uit verschillende series. De BIN serie startte in 1985 met de Chardonnay  en telt inmiddels 18 wijnen, waaronder de rode wijn Cabernet Sauvignon, die prima smaakt prima bij de barbeque, de Sauvignon blanc, de Merlot en de Pinot Grigio. De laatste heeft een kenmerkende appel en peer aroma. Liefhebbers van rosé kiezen voor de BIN 30 Sparkling Rosé met aardbeien en rode bessen aroma. Lindeman's heeft geen eigen webwinkel, dus ga naar de winkel of webshop van Albert Heijn of Jumbo, die regelmatig een Lindemans wijn aanbieding hebben. Met een paar muisklikken bestel je snel je favoriete Lindemans wijn. 

 

Vergeet niet deze aanbiedingenpagina van folderz.nl  te bekijken, waarin Lindeman's acties en bijbehorende Lindemans aanbiedingen overzichtelijk vermeld staan en vind daar de actuele folders van winkels die nu een Lindemans aanbieding hebben, Let op de beste prijs of actie in deze reclamefolders en koop daardoor ook deze week Lindeman's producten voor een lage prijs of met hoge korting.

 

In de informatie die folderz.nl verstrekt over de  (online) reclamefolder aanbiedingen vindt u webshops en winkels,  met vermelding van openingstijden, waar je voor een lage prijs of lekker goedkoop Lindemans wijnen kan kopen. Uitgebreide informatie over alle Lindeman's wijnen, vind je op de website van Lindeman's: https://www.lindemans.com/nl-nl