Folders van Sneakers in Groningen

1 Filialen

Sneakers folder

Geldig: 26 Mar tot en met 10 Apr

Deze Sneakers folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Sneakers en bespaar op je aankopen bij Sneakers.

Sneakers filialen in Groningen

Sneakers folders
Sneakers Vismarkt 3 9712CA Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Sneakers adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle Sneakers adressen en de bijbehorende openingstijden van Sneakers in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de Sneakers bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Sneakers folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Sneakers in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Sneakers website.

Veelgestelde vragen over Sneakers

Is er een Sneakers winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Sneakers én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Sneakers winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Sneakers in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde Sneakers winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Sneakers winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Sneakers in Groningen nu open?

De Sneakers winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Sneakers in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de Sneakers folder met 26-03-2023 t/m 10-04-2023 zijn geldig in jouw Sneakers winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in Sneakers Groningen zijn: Ps poelman poelman clover crème/groen dames, Puma rs-x thrifted roze dames en Vans old skool zwart/wit dames.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sneakers in Groningen?

De huidige openingstijden van Sneakers in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Sneakers winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Sneakers in Groningen?

Sneakers heeft zulke interessante aanbiedingen Ps poelman poelman clover crème/groen dames, Puma rs-x thrifted roze dames en Vans old skool zwart/wit dames, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Sneakers in Groningen. Helaas zit een Sneakers winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen Sneakers gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Sport.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sneakers tijdens koopzondag?

De openingstijden van Sneakers in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Sneakers winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sneakers op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Sneakers geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Sneakers afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Sneakers voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Sneakers in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Sneakers natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Sneakers en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Sneakers of bekijk de actuele Sneakers folder die geldig is van 26-03-2023 t/m 10-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...