Black Friday folders van Roger Wijnen

Laatste folderupdate : 02-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Roger Wijnen folder online staat?
Al 40.140 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Roger Wijnen deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Roger Wijnen Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Roger Wijnen tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Roger Wijnen deals! Schrijf je nu in voor de Roger Wijnen nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Roger Wijnen. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Roger Wijnen winkels vind je op Roger Wijnen website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Roger Wijnen

Wanneer begint Black Friday bij Roger Wijnen?

Black Friday deals van Roger Wijnen zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Roger Wijnen. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Roger Wijnen?

Tijdens Black Friday stunt Roger Wijnen dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Vicenza premium mds fi

Vogue

Basil

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Roger Wijnen bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Roger Wijnen verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Roger Wijnen voor meer informatie over de actuele levertijden.