Folders van Merida

Laatste folderupdate: 14-01-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Merida folder online staat?
Al 41.542 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Merida

Download de gratis app met 2350+ winkels

Merida folder en aanbiedingen

Topkwaliteit sportfietsen koop je bij Merida, de winkel met tientallen jaren ervaring en uitgebreide actie folder. Merida heeft een breed assortiment aan verschillende modellen die je met veel korting in de aanbieding koopt. Zowel de folders als de catalogus zijn gemakkelijk online op de webshop te bekijken. Ook heeft Merida een speciale outlet sectie waar jij het Merida aanbod gemakkelijk en voordelig terugvind.


Wat voor producten kun je kopen bij Merida?

Het assortiment van Merida bestaat uit een groot aantal mountainbikes, racefietsen, e-bikes en verschillende kinderfietsen. Ook biedt Merida framekits aan voor de laagste prijs die je met de beste aanbiedingen in de folders vind. Ook biedt Merida fietskleding, gereedschap en onderdelen aan. De producten zijn gemaakt met innovatieve technieken die voor comfort en kwaliteit zorgen zodat jij jaren kunt genieten. Ondanks dat Merida niet altijd het goedkoopste is, krijg je er wel de beste service en garantie.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Er zijn een groot aantal winkels waar jij de Merida producten kunt met een uitstekende service kunt kopen. Er zijn tientallen winkels in België, Luxemburg en Nederland zodat er altijd een winkel bij jou in de buurt is. In de winkels kun je de verschillende fietsen en accessoires bekijken. Zo zijn er winkels Apeldoorn, Amsterdam en Utrecht waar je binnen de openingstijden altijd welkom bent. Ook is het mogelijk online te bestellen in de webshop, jouw producten zullen dan binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd worden. Ook op de webshop vind je verschillende acties uit de folder terug. Uitgebreide informatie over de Merida catalogus, de uitverkoop en de online folder vind je op de website: http://www.merida-bikes.com/nl_nl