Kipfilet

Geldig: 1 sep. tot en met 14 sep.
Deze aanbieding is verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Makro
Makro

Kipfilet

Deze aanbieding is verlopen!
€ 4,49
€ 3,99
Actuele Kipfilet aanbieding bij Makro uit de folder. Bekijk de nieuwste Kipfilet aanbieding hier en koop de goedkoopste Kipfilet aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 1 sep. tot en met 14 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Makro folder of Makro website zijn leidend.
Laatste update: 15-09-21
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Makro folder

Makro folder - Food

Nog 10 dagen geldig

Kipfilet aanbieding en online acties uit de actuele Makro folder

Deze Kipfilet is nu in de aanbieding bij Makro. Bekijk ook de actuele Makro folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Kipfilet online via Makro website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Kipfilet aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Kipfilet aanbieding in de Makro folder van volgende week?

Wanneer is Kipfilet in de aanbieding? of "ik wil weten of Kipfilet volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Kipfilet in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Kipfilet komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Kipfilet in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Makro reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.