Folders van Loekie

Laatste folderupdate: 17-03-19

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Loekie folder online staat?
Al 44.872 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Loekie folder online staat?
Al 18.167 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Loekie

Loekie kinderfietsen zijn de beste fietsen op de markt voor kleine kinderen tot ongeveer 9 jaar. De fietsen worden aangeboden vanaf 12,5 inch tot maximaal 22 inch. Hierna worden de Loekie kinderfietsen aangeboden onder het merk Sparta. De fietsen in deze categorie, in 24 en 26 inch, zijn ook wel nog te vinden op de website van Loekie. Het mag dan ook wel gezegd worden dat Loekie en Sparta dezelfde hoge en duurzame kwaliteit bezitten. In de afgelopen drie decennia, ruim, hebben eindeloos veel kinderen leren fietsen op een Loekie. 

Scherpe kortingen in de Loekie brochure

Leren fietsen is belangrijk voor kinderen, maar zeker niet alleen om zich later gemakkelijk door de wereld te kunnen bewegen. Leren fietsen verbetert namelijk ook het evenwicht en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. Dan hebben we het nog niet eens over het belang van bewegen! Kortom, een goede en veilige fiets is voor kleine kinderen onmisbaar, en hier komt Loekie om de hoek kijken. Loekie heeft een fantastische brochure online staan met Girls bikes en Boys bikes. De meest uiteenlopende modellen zijn hierin terug te vinden tegen een wel heel scherpe prijs. Heel handig op de website is ook de functie om te berekenen welke maat fiets het kind nodig heeft. Als je er echt niet uitkomt, dan staat natuurlijk altijd de professionele Loekie support voor je klaar op Loekie.nl.

De beste online aanbiedingen van Loekie

Wil jij jouw kind(eren) blij maken met een Loekie fiets? Dan wil je natuurlijk geen korting laten liggen. Je kunt bij Loekie een online folder vinden met de beste aanbiedingen. Zowel voor jongens als voor meisjes staan er geweldige modellen met korting klaar, in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. De actuele acties op Loekie fietsen die je hierin kunt vinden leveren je een aantrekkelijke besparing op. Zeker de moeite waard!