Black Friday folders van Le Perron

Laatste folderupdate : 29-05-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Le Perron folder online staat?
Al 35.072 mensen gingen je voor

Black Friday Le Perron deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Le Perron Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Le Perron tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Le Perron deals! Schrijf je nu in voor de Le Perron nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Le Perron. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Le Perron winkels vind je op Le Perron website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Le Perron

Wanneer begint Black Friday bij Le Perron?

Black Friday deals van Le Perron zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Le Perron. De folder geldig van 29-05-2023 t/m 04-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Le Perron?

Tijdens Black Friday stunt Le Perron dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Bio today vegan caramel

Jumbo snacksalade groene groenten 200g

Jopen nonnetje ipa alcoholvrij 0,3% - blik 330ml

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Le Perron bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Le Perron verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Le Perron voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Le Perron Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Le Perron Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0