Kruidvat
Kruidvat

Rimmel mascara

€ 9,99
€ 3,99
Actuele Rimmel mascara aanbieding bij Kruidvat uit de folder van 17-01 t/m 30-01. Koop hier de goedkoopste Rimmel mascara aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 17 jan. tot en met 30 jan.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Kruidvat folder of Kruidvat website zijn leidend.
Laatste update: 13-01-22
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk in de folder
Actuele Kruidvat folder
Tip

Kruidvat folder

Nog 1 week geldig

Rimmel mascara aanbieding en online acties uit de actuele Kruidvat folder

Deze Rimmel mascara is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Bekijk ook de actuele Kruidvat folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Rimmel mascara online via Kruidvat website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Rimmel mascara aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Rimmel mascara aanbieding in de Kruidvat folder van volgende week?

Wanneer is Rimmel mascara in de aanbieding? of "ik wil weten of Rimmel mascara volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Rimmel mascara in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Rimmel mascara komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Rimmel mascara in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Kruidvat reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.